Hier is de lijst met opleiding die we regelmatig plannen. Voor elke opleiding hebt U drie opties: reserveer de voorgestelde datum, download het informatieblad in PDF-formaat of markeer uw interesse voor een andere datum. Afhankelijk van de aanvragen voor bepaalde datums, plannen we onze toekomstige opleiding. Voel je vrij om je interesse te markeren voor een specifieke datum als de voorgestelde niet bij je past.

Voorgestelde datum

Opleiding Harada Methode

Herken je de situatie dat je niet in balans bent terwijl je toch van alles probeert om zaken voor elkaar te krijgen? Of heb je moeite om je focus te leggen op de zaken die voor jou belangrijk zijn en dat je doelen niet bereikt worden?

08 en 9 juli 2020

Corbais, België

Formation Prince2 - Wcan

Opleiding Prince2 Foundation v2017

PRINCE2 is een methode om projecten op een gestructureerde manier te beheren en biedt een eenvoudig aanpasbare en schaalbare methode voor het beheer van alle soorten projecten. Het helpt projectmanagers om uit te zoeken…

8-9-10 december 2020

Corbais, België

Onze andere opleiding

Als U geïnteresseerd bent in een van onze opleiding, maar de datum niet bij U passen, klik dan op de knop “Andere datums” onder deze. U kunt vervolgens datums opgeven die meer overeenkomen met uw beschikbaarheid. Wij nemen dan snel contact met u op om een passende oplossing te vinden.